Over SB Space

About Us

Ruimte voor jouw idee

Bij SB Space draait alles om het creëren van effectieve en naadloos werkende IT-oplossingen voor ondernemers. Wij zijn gepassioneerd over het ondersteunen van bedrijven met op maat gemaakte software die perfect aansluit op hun unieke behoeften en processen. We begrijpen dat standaard softwarepakketten vaak niet voldoen aan de specifieke eisen van een bedrijf, waardoor ondernemers kostbare tijd verliezen.

Gedreven door onze overtuiging dat maatwerkoplossingen cruciaal zijn voor succes, hebben we SB Space opgericht met als missie om bedrijven te helpen groeien en bloeien in het digitale tijdperk. Wij zijn trots op onze innovatieve en gebruiksvriendelijke IT-oplossingen die zowel lokale als internationale ondernemers ondersteunen.

Wij zetten ons in om ondernemers te ondersteunen met effectieve en op maat gemaakte softwareoplossingen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe SB Space jouw bedrijf kan helpen transformeren in de digitale wereld.

TikTokinstagramlinkedin

Wie zijn wij?

Sander de Boer

Sander de Boer

Co-Founder
Gitaar spelen
Ondernemen
Koffie
Goede films
Personal Development
Toen ik 14 was, schreef ik mijn eerste stuk software. Een eenvoudige rekenmachine in C#. Ik werd verliefd op programmeren en wist dat ik carrière wilde maken als programmeur. Na een paar baantjes, een afgeronde studie applicatieontwikkeling, een bachelor in Software Engineering en een aantal eigen bedrijven, ben ik nog steeds hard aan het werk om mijn vaardigheden te verbeteren. Ik ben een trotse pre-master alumnus van de Universiteit Maastricht en heb Informatie Management en Business Intelligence gestudeerd.

Ik wil mijn kennis toepassen om jouw bedrijf en zijn doelstellingen te ondersteunen. Met meer dan zeven jaar ervaring in de software-industrie heb ik vertrouwen in mijn vaardigheden.

Ik word gelukkig van: Het ondersteunen van jouw onderneming door middel van mijn expertise. Ondernemen is mijn passie net zoals het ontwikkelen van software. Die interesses en skills kunnen goed ingezet worden om jou verder te helpen.

Jasper Strijp

Jasper Strijp

Co-Founder
Sporten
Nieuwe Technieken Toepassen
Koffie
Uitdagingen
Ik vind het ontzettend tof om problemen op te lossen en efficiënte manieren van werken te implementeren. Programmeren is voor mij ook precies dat, een manier om de wereld efficiënter te maken door problemen als het ware af te schuiven naar de computer.

In 2016 ben ik gestart met ondernemen. Het is een geweldige ervaring om te zien hoe je van een idee een bedrijf maakt. Met SB Space combineer ik mijn ontwikkelervaring met ondernemen om zo mooie en passende producten te maken dat een bedrijf echt helpt.

Ik word gelukkig van: Het maken van goede software die echt past bij de wens van de klant. Samenwerken met gemotiveerde mensen die het beste resultaat willen behalen. En, sparren over nieuwe toepassingen van technieken.

Maarten van der Aa

Maarten van der Aa

Co-Founder / Accountmanager
Voetbal
Juiste oplossing vinden
Lachen
Fitness
Vooruitgang
Nieuwsgierig
Klantcontact heb ik altijd al erg interessant gevonden. Ik ga altijd op zoek naar win-win situaties, waar iedereen een fijn gevoel aan overhoudt. Dat is voor mij de betekenis van vooruitgang. Als iets mijn interesse trekt, dan wil ik er alles van weten. Veel vragen stellen en 100+ keer per dag Googelen is voor mij dus dagelijkse kost. Mijn interesses zijn dan ook erg breed. De keuze voor de opleiding Bedrijfskunde – 2 jaar aan de Radboud Universiteit en 4 jaar aan de Avans Hogeschool – was dan ook snel gemaakt. Tijdens mijn opleiding lag de focus op ondernemen en procesoptimalisatie. Daarnaast werk ik sinds februari 2022 als financieringsspecialist.

Mijn doel is om de klant écht te begrijpen en de IT-wensen van de klant te vertalen naar werkbare software.

Ik word gelukkig van: Ondernemers echt verder kunnen helpen met de groei van hun bedrijf. Verder vind ik het fijn om te werken met positief ingestelde mensen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?Ontdek wat ons drijft en hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien.